Meer resultaten voor erkende duitse herder fokker

erkende duitse herder fokker
Het Wolvennest Belgische Fokker Van Oudduitse Herders.
Een hond is het enige wezen op aarde dat liever zijn baas ziet dan zichzelf." Een hond is het enige wezen op aarde dat liever zijn baas ziet dan zichzelf." Hoe het begon. Ik zag voor het eerst een langharige Duitse Herder op een demo van de Eurodogshow in Kortrijk. Waw, wat een hond. Prachtig lijf, goed af te richten, een hond waar iedereen respect voor had. Mijn eerste langhaar Duitse Herder was kort daarna een feit. Arno was een droomhond: zéér baasgericht, zeer gehoorzaam, onderdanig, mijn grootste fan. Hij is 135, jaar geworden. Later besefte ik dat hij geleefd had enkel en alleen om mij te behagen.
https://www.accuut.nl/
Wat is keurfok Duitse herder kennel van de klepperstad.
De heupen zijn onderzocht op heupdysplasie. Hiertoe zijn de röntgenopnamen beoordeeld door officieel erkende onpartijdige instanties. Fokdieren moeten vrij of nagenoeg vrij zijn van heupdysplasie In Nederland en internationaal: HD A, HD B, HD C en in Duitsland: normal, fast normal of noch zugelassen. Indien de fokwaardeschattingscijfers bij de ouderdieren bekend zijn zorgt de fokker ervoor dat het gemiddelde indexcijfer van de geplande fokcombinatie niet boven het gemiddelde indexcijfer 100 komt van de gehele raspopulatie. De ellebogen zijn onderzocht op elleboogdysplasie. Internationaal ED A, ED B, ED C. De hond moet beoordeeld zijn door een bevoegd keurmeester voor Duitse herdershonden.
nordvpn
Oud Duitse Herdershond fokkers Honden Page.
Zodra de pups oud genoeg zijn mogen ze naar buiten en kunnen ze naar hartelust in onze tuin ravotten. Natuurlijk ontvangen we zoveel mogelijk bezoek van de toekomstige nieuwe eigenaren zodat er voldoende gelegenheid is de pups te zien opgroeien. Wij vinden het nl. erg belangrijk dat zij een goede klik met hun toekomstige pup krijgen en omgekeerd, ook wijzelf hebben graag een goede klik met de toekomstige baasjes van onze pups. Die betrokkenheid tussen beiden partijen kan zelfs doorslaggevend zijn. Pups worden hier dan ook nooit zomaar aangeboden, opgehaald of verkocht. Bekijk de fokker vermelding van Heavens, Angels. Wij zijn een huiselijke fokker van Oudduitse herders uit oude sterke DDR lijnen. Onze kennel is gelegen in West-Vlaanderen. Al onze dieren zijn HDA en ED0 en DM vrij. We voldoen aan de voorwaarden van de VOE en pups hebben VOE stamboom. We hebben slechts heel af en toe pups te koop. Onze teef is een volwaardig gezinslid en heeft een topkarakter. Bekijk de fokker vermelding van Het Wolvennest. Low Land Shepherd. Kleine familiale Oudduitse Herder kennel.
online-retailer.nl
duitse herder duitse herder fokker puppy duitse herder.
puppy duitse herder. Duitse herder pups Te koop in Bree Tweedehands.nl. duitse herder pups. 59749 x bekeken sinds 8 januari 2019. 1 van 6. duitse herder pups. de pups zijn ingeentvoorzien, van een chip en meermaals ontwormd. de pups worden bij ons op de boerderij geboren en zijn daar ook vrijblijvend te bekijken.
android pay
links.
Duitse Herder Kennel van de Ossenstal. Nederlandse Bond Gebruikshonden NBG. Duitse Herder Kennel van het Volgerland. Hondensport en Sporthonden. Duitse Herder Kennel von der Wölfen. Duitse Herder Kennel vom Arolser Holz. German Shepherd Dog Chain. Duitse Herder Kennel van het Zuidpark.
marketing
Duitse herder Kennel Van Esblokhof: Duitse herderKennel, van Esblokhof Fokker, België, korthaar, Rechte rug, zwartzwartbruin, pupsteefreuinfo.,
Als hobby Fokker fokten we elk jaar een of twee nestjes duitseherders. We streven een goede werkhond te fokken die kan dienen als gezelschapshond sporthond of diensthond. Schriftelijke garantie En voor een sportieve prijs De Duitse herder pups hebben stamboom St.Hubertus Ontwormdgevaccineerdgetatoeëerd, en garantie op heupdysplasie. Wie eerst besteld mag eerst zijn Duitseherder pup kiezen.
dekbed
LSOHV Rasvereniging voor de Langstokhaar Oudduitse Herder.
Workshop Ster Fokker. Dog Academy van de KMSH. Keurklasse en Kennelerkenning. Besluit Houders van Dieren. HD en ED fotos en de Raad van Beheer. Ziekten of Aandoeningen. EPI Exocriene Pancreas Insufficiëntie. HD en ED. Multidrug Resistance MDR1. PETscan: Diagnostische populatiegegevens. EHBO bij honden. Fietsen met de hond. Teken en door teken overgedragen ziekten. Workshop HondenSup 24 augustus. Nederlands Kampioenschap LSOHV. LSOHV Nederlands Kampioenen. Wandel archief 2017. Wandel archief 2016. Wandel archief 2015. Wandel archief 2014. Wandelweekend archief 2016. Wandelweekend archief 2015. Overige Evenementen Archief. Paard Erfgoed 2 september 2018. LUSTRUM 5 jarig bestaan LSOHV 10 maart 2018. Workshop detectiespeuren 22 oktober 2017. Show en Ringtrainingsworkshop archief. Farm en Country Fair Aalten. LSOHV show archief. Show archief 18 mei 2019. SHOW ARCHIEF FINAL DHCN SHOW APRIL 2019. Show Archief oktober 2018. Show archief april 2018. Show archief oktober 2017. Show archief maart 2017. Show Archief 2016. Show Archief 2015. Show Archief 2014. Show Archief 2013. LangStokhaar en Oudduitse Herder Vereniging.
praktijk
Welkom bij de V.V.D.H.
Kennelnaam Fokker Adres Postcode Gemeente Type. Gillrather Traum vom. WIDTH, 170, TITLE, Contactgegevens, TITLEFONTCOLOR, FFFFFF, SHADOW, true, FADEIN, 200, FADEOUT, 200, STICKY, 1, BORDERCOLOR, BC9600, CLOSEBTN, true, CLICKCLOSE, true" onmouseoutUnTip." De Vlieger Theo. Ybajo hoeve Van de. 2009 2019: Vlaamse Vereniging voor Duitse Herdershonden.
crelan hypothecaire lening simulatie
duitse herderkennel: von nordsee sturm: informatie.
Ik Joost ben sinds 1979 lid van de Vereniging van Fokkers en Liefhebbers van Duitse Herdershonden VDH en vanaf 1983 lid van de SV. In 1982 kochten wij onze eerste Duitseherder bij de de kennel van Alexyrvohof, toen nog onder de vlag van Gert Bolkenstein Senior.
draaiplateau magnetron
Kennel Hondentrimsalon met shop Advies gedrag en voeding voor uw hond.
Ze zijn aangekeurd door de Koninklijke Maatschappij Sint-Hubertus en hebben een FCI-stamboom. Onze Duitse Herders behoren tot de werklijn wat maakt dat zij een rechte rug hebben en minder problemen aan de heupen en ellebogen. Wij fokken volledig zwarte herders. Onze puppys worden bij ons in huis geboren en groeien op tussen onze kinderen en andere dieren. Als gedragsdeskundigen hechten we veel belang aan een goede socialisering. Het belang van een goede socialisering. We onderwerpen onze pups vanaf de geboorte aan verschillende puppytesten. Daarnaast besteden we zeer veel tijd aan een goede socialisering vanaf zeer jonge leeftijd. De pups worden geboren in onze speciale studio. Vanaf 3 à 4 weken gaan ze naar buiten. Ze spelen met onze kinderen, gaan op bezoek bij onze buren in het rusthuis en rijden mee met de wagen. We wandelen ook veel met onze puppys: zowel op de straat als in de natuur. Ten slotte bezoeken ze ook ons trimsalon, waar ze geborsteld, gewassen en gedroogd worden. Deze Duitse Herders zijn allround honden, ideaal geschikt om in een actief gezin terecht te komen.
mazouttank opvullen
Home.
De pups worden gefokt volgens de eisen van de rasverenigingVDH. Vanzelfsprekend zijn mijn honden geröntgend op HD en ED, en tevens getest op DM en Dwerggroei. Voor meer informatie mag u mij altijd bellen of mailen. Duitse Herder kennel van" Bellosca."
sea
Duitse Herder Kennel Vom Haus Katsboghte Duitse Herderkennel.
Al vele jaren, ben ik gefascineerd van de Duitse Herder. Het kon dan ook niet uitblijven, dat ik mijn eerste Duitse herder kocht. Dit werd Muran, waarmee ik de sport wilde gaan beoefenen. Helaas was Muran hiervoor niet geschikt en liep vanaf het begin te kwakkelen met zijn gezondheid. Op de leeftijd van 25, jaar heb ik Muran moeten laten inslapen. Na vele malen met de fokker te hebben gebeld, zonder daar een goed gevoel aan over te houden, dacht ik bij mezelf, dit kan en moet beter.

Contacteer ons

+  duitse herder pups met stamboom te koop
+  mechelse herder met stamboom
+  erkende duitse herder fokker
+  duitse herder werklijn fokker
+  mechelse herder opleiden
+  pups mechelse herders
+  fokker mechelse herder
+  afgerichte duitse herder te koop
+  goede duitse herder fokker
+  herder fokker
+  herder kennel
+  herder pup