Resultaten voor duitse herder werklijn kennel

duitse herder werklijn kennel
Vind duitse herder in Honden Herdershonden en Veedrijvers op Marktplaats.nl.
Te koop: Duitse herder pups. Duitse herder kennel taighe jinthe biedt te koop aan: pups met stamboom.uit top africhtingslijnen. V: axel domaine main d'or' m: amber vom haus valkenplatz geboren: 25-06-2018 4 teven/ 4 reuen. Pups worden in sociale omgeving groot gebracht. Jan van hees. Duitse Herder pups met stamboom werklijn geboren 29 juli.
simulatie autolening
Alle beschikbare en verwachte pups binnen de V.V.D.H.
Home Hond Kopen Beschikbare Pups. Eis van de fokker bij het kopen van een pup steeds het Garantiebewijs. Dit legt vast welke pup u kocht en onder welke voorwaarden. Bewaar het bij de stamboom, zodat u het ingeval van nood steeds onmiddellijk terug vindt. Onderstaand kan u een lijst vinden van alle beschikbare nesten binnen de V.V.D.H. Meer informatie kan u vinden bij de betreffende kennel. Nesten bij keurfokkers staan vermeld met." De informatie bij de verschillende combinaties wordt onderaan deze pagina verklaard. Kennelnaam Dekdatum Combinatie. De Boever Giovanni. voor meer informatie, WIDTH, 170, SHADOW, true, FADEIN, 200, FADEOUT, 200, BORDERCOLOR, BC9600' onmouseoutUnTip." reu: ace-canyon v.d.ybajo hoeve n.h.s.b.2783234 IPO 3 Aangekeurd HD A ED Norm. teef: bachira opal v.d. ybajo hoeve n.h.s.b.2990087 IPO 1 Aangekeurd HD A ED Norm. Verwachte werpdatum 30/11/2018. De pups zullen het nest verlaten rond 18/01/2019.
seo copywriting
Vom Sennertal Maurik Hondenfokker.
Over Vom Sennertal. Kennel van Duitse Herders, werklijn; het adres voor de gezonde en sociale hond, met een flinke portie werkdrift. Voor de fanatieke hondensporter en actieve hondenliefhebbers. Geef een review. Kun jij dit adres aanbevelen of heb je misschien commentaar?
ipower.eu
bordeaux dog bordeaux dog pup duitse herder pups.
Al onze pups worden verkocht met een Certificaat van Fokniveau en een koopverdrag van de V.D.H. Hondenfokker Meer info. Laan van Scheltema 25 2548 AW Den Haag. Duitse Herder kennel. Duitse Herder puppyvoer Specifiek voer voor Duitse Herder pups Royal Canin.
google keyword ranking
Duitse herder Kennel Van Esblokhof: Duitse herderKennel, van Esblokhof Fokker, Belgiƫ, korthaar, Rechte rug, zwartzwartbruin, pupsteefreuinfo.,
De vacht is tegen alle weersinvloeden bestand stokhaar. De oerkleur van de Duitse Herder is van oorsprong wolfsgrauw. Behalve wit of de kleuren die naar wit neigen, is een grote variƫteit aan kleuren toegestaan. Zwarten, haast zwarten, bruin of geel met een donker dek. Toch is de kleurslag, die de leek de Duitse Herdershond onmiddelijk doet herkennen, de geel of bruine hond met een zwart dek, sedert jaren de meest voorkomende verschijning. De hond is bij uitstek een draver. Bij de exterieurkeuringen op tentoonstellingen of clubmatches vormt dit een belangrijk onderdeel bij de kwalificaties. Het is een toonbeeld van kracht, intelligentie, soepel in zijn bewegingen, evenredig gebouwd met nergens iets te veel of te weinig. Aard, karakter en aanleg. De letterlijke tekst volgens de rasstandaard luidt: Standvastigheid, opmerkzaamheid, onbevangenheid, volgzaamheid, waakzaamheid, trouw en onomkoopbaarheid alsmede moed, Kampftrieb en belastbaarheid zijn de meest opvallende eigenschappen van de raszuiver gefokte Duitse Herdershond. In het algemeen zijn dit de eigenschappen, die hem tot een voortreffelijke gebruikshond maken. Alle eigenschappen die een negatieve invloed hebben op het gebruik, het uithoudingsvermogen en de prestaties zijn foutief.
ontstoppen wc
Duitse Herder fokker Barfplaats.nl.
Zelf aangekeurd als oud duitse herder voor de bloedvoering. Zelfs een dalmaat kun je zo neerzetten, en ja dan hebben die ook een glijbaanrug! En ik ken zat honden uit werk of oud duitse lijnen met minder hoeking waar echt super veel mis mee is! Daar komen gewoon de zelfde problemen voor. hd, ed, dm enz. De oud duitse of werklijn is echt niet gezonder dan de showlijn. Dat kan ook niet als ze nog steeds de zelfde bloedvoering hebben en afstammen van dezelfde stamouders. De fokker van onix doet er alles aan om zo gezond mogelijke honden op de wereld te zetten, met een gouden karakter en die ook nog voldoen aan de rasstandaard. Ze test op hd, ed, dm en dwerggroei. Ze werken allemaal met de honden en honden uit deze kennel zijn zelfs opgeleid tot hulphond.
charlie24.com
Homepage.
Wij wonen vlak tegen het natuurgebied de Blakheide. En aangezien wij onze honden graag zo zwart mogelijk zien was de link tussen Blakheide en Black snel gemaakt. Zo is de naam Blackheide ontstaan. Zo zijn wij in 2009 begonnen met fokken van Duitse Herdershonden. Onze doelstelling is het fokken van een goede werkhond die stabiel is van karakter, sociaal en de nodige buitdrift heeft om in de hondensport IPO, gehoorzaamheid. zijn goede kwaliteiten kan laten zien. Wij hebben bijgevolg gekozen om te fokken met Duitse Herders die afstammen uit werklijnen. Het verschil tussen werklijnen en schoonheidslijnen bespreek ik later op pagina De Duitse Herder. Mijn vrouw neemt meer de verzorging van de volwassen dieren en de pups op zich terwijl ik me meer bezig houd met selectie in training.
dekbed
Duitse herder, voors en tegens ect pagina 2 Overige dieren Bunnybunch Forums.
Als er maar voldoende met ze gedaan wordt! En niet iedere werklijn herder hoeft IPO te doen. Mijn reu is actief in de behendigheid en kan zich daar geweldig in uitleven. Is ook niet geschikt voor pakwerk. Daar was hij wel voor aangeschaft door de vorige eigenaar. Helaas zwaar mishandeld door vorige eigenaar en zeer ondervoed bij ons terecht gekomen Gelukkig woont hij nu bij ons en heeft hij inmiddels weer vertrouwen in de mens. Deel dit bericht. Link naar bericht. Deel via andere websites. BB trouwe ziel. Geplaatst December 31, 2010. Ik vind van de plaatjes de 1e heel erg mooi! Maar ik vind de bouw van de 2e veel beter. Bedankt voor de fotos! Ik wil er graag veel behendigheid ect mee gaan doen, het wordt zoiezo niet een gewone huishond. Of de hond wordt tenminste niet behandeld als een klein hondje die je 3x perdag uitlaat. De duitse herder zal waarschijnlijk wel in huis komen te wonen niet buiten in een kennel maar er zal dan heeel veel mee worden gedaan.
leningaanvragen
Vind duitse herder met stamboom in Honden Herdershonden en Veedrijvers op Marktplaats.nl.
Voor 23.59 Uur besteld direct verzonden via postnl gratis verzonden www.online-dierenwinkel.eu diverse modellen te koop met max 5 jaar garantie. Www online-dierenwinkel eu trainingshalsband al vanaf 2495, ontvang tijdelijk 5% korting met kortingscode: marktplaats2017 diverse trainingsbanden met 5 jaar. MyPetstore Online Dierenwinkel. Advertenties gerelateerd aan duitse herder met stamboom. Advertenties gerelateerd aan duitse herder met stamboom.
groendak
Argentina Outlet demarque-et-vous duitse herder kennel black iris.
duitse herder en mechelse herder. mechelse herder x duitse herder. verschil oudduitse herder en duitse herder. oud duitse herder kennel. duitse herder mechelse herder. mechelse herder of duitse herder. duitse herder kennel black iris. verschil duitse herder en oudduitse herder.
micro wkk
Off the Faithfullhouse.
Af en toe hebben wij een nestje pups liggen waar natuurlijk hier ook al de info van te vinden zal zijn. Onze kennel is gericht op hobbyfok, en wel met de juiste doelstelling. om het Duitse Herder ras te verbeteren!
locksmith amsterdam
Herder uit werklijn HondenForum.
24 mei 2012 om 1112.: Ik ben nieuw hier op het forum, ik heb wel veel meegelezen, maar heb nu echt even behoefte aan onpartijdig advies. Om mijn situatie uit te leggen.: Samen met mijn man heb ik kinderen, een kat en een Saarlooswolfhond. Wij hebben ook jarenlang een Duitse Herder gehad, maar zij is het afgelopen jaar overleden heel oud geworden. We zijn al een paar maanden op zoek naar een Duitse Herder of een Saarloos als tweede hond, we zijn bij heel veel herders en nestjes wezen kijken, maar tot gisteren nog geen keuze kunnen maken. Ik werd door een ons bekende fokker gewezen op een teefje uit een werklijn, zij vond het een leuk hondje voor ons 4 maanden oud.

Contacteer ons

+  herder pups met stamboom
+  herdershonden pups
+  kweker duitse herder
+  kweker mechelse herder
+  mechelaar met stamboom
+  duitse herder werklijn kennel
+  duitse herder werklijn te koop
+  duitse herder stamboom pups
+  duitse herder rechte rug